Przygodę z zakładem gastronomicznym założyciel pączkarni Paweł Golema rozpoczął już w 1989 roku. Wraz z Arkadiuszem Ogorzelskim i Wojciechem Pyrą był kreatorem pierwszej pączkarni w Szczecinie. Lokal kusi świeżymi i ręcznie wyrabianymi pączkami o ciekawych smakach. W ofercie oprócz tradycyjnych pączków z marmoladą znajdziemy m.in. pączki z nadzieniem ananasowym, smoczego owocu, raffaello, nuttelą, czy połączeniem jabłka z cynamonem i budyniu z bananem.

Twoja przeglądarka nie ma włączonej obsługi JavaScript

Wypróbuj prenumeratę cyfrową Wyborczej

Pełne korzystanie z serwisu wymaga włączonego w Twojej przeglądarce JavaScript oraz innych technologii służących do mierzenia liczby przeczytanych artykułów.
Możesz włączyć akceptację skryptów w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Sprawdź regulamin i politykę prywatności.