Opis lokalu jaki znajdziemy w przewodniku:
Szef kuchni: Kamil Wyka
Dania przyrządzane w kuchni Hotelu Bacówka Radawa & Spa **** kojarzą się z dzieciństwem i smakiem młodości oraz kuchnią naszych dziadków.
Nowymi smakami została dopieszczona jesienią 2017 roku. Jeszcze więcej dań zostało ugotowanych z regionalnych podkarpackich produktów. Wśród przystawek - Pielmieni Jagnięce z Bundzem Kozim z Podkarpacia oraz Oscypek Podhalański.
Krem z Wędzonej Papryki, Kwaśnica oraz Żur Na Prawdziwkach będą smakowały osobom, które nie wyobrażają sobie życia bez pysznej zupy.
Comber z Sarny oraz Golonka Wieprzowa Gotowana w Polskim Cydrze już twardo stoją w karcie menu obok znanej każdemu Gościowi Bacówki - Giczy Jagnięcej.
Królowa jesieni - dynia znalazła swoje miejsce w karcie deserów. Próbowaliście Lody z Dyni Piżmowej? Brzmi ciekawie, a smakuje jeszcze lepiej!
Materiały prasowe
Wszystkie tajemnice talentów kucharza restauracji Ferula możecie poznać osobiście, wybierając się na przejażdżkę do Radawy.
Wdrażana od samego początku istnienia restauracji idea, stała się podstawą, aby ubiegać się o prestiżowy certyfikat Slow Food Polska.
Materiały prasowe
Dla najmłodszych gości mamy specjalnie przygotowane menu w kształcie tableta. W każdy weekend zapraszamy dzieci na kulinarne szaleństwo w "Kąciku łasucha" oraz na zdrowe drinki z wykorzystaniem naturalnych składników.
W ofercie Hotelu mamy także pobyty w apartamentach zewnętrznych oraz pokojach hotelowych wraz z wyżywieniem. Do dyspozycji Państwa strefa SPA.
Organizujemy imprezy firmowe, konferencje, wesela, przyjęcia rodzinne, chrzciny, komunie, wieczory panieńskie oraz kawalerskie.
Jak na prawdziwą Bacówkę przystało posiadamy owieczki, które stanowią atrakcje dla dzieci.
W Hotelu Bacówka Radawa & SPA mamy do dyspozycji Gości Klimatyczną Restaurację - Ferulę (50 miejsc) oraz Salę Bankietową Parzenicę (200 miejsc).
Strona hotelu TUTAJ
Wszystkie komentarze