Coś na ząb
Coś na ząb m.in.: stolnica ze specjalnie wyselekcjonowanym mięsem, wędlinami i regionalnymi serami (dla 2/3 osób - 60 zł, 4/6 osób - 167 zł), rzeszowska pajda - chleb ze smalcem i piklami (12 zł), albo skrzydełka na ostro z sosem słodko-kwaśnym (12 zł).
Przystawki m.in.: wątróbka drobiowa na trzy sposoby: klasyczna, słodka i wytrawna (20 zł), tatar wołowy + lufa (27 zł).
Zupy m.in.: tradycyjny rosół z domowym makaronem (12 zł), flaki (15 zł), krem z pieczonych pomidorów z mozzarellą i bazylią (14 zł).
Z dań do syta m.in.: burger po rzeszowsku z podkarpacką wołowiną, serem wędzonym, boczkiem, pieczarkami, prażona cebulą, pomidorem, sosem musztardowym i podkręconymi ziemniakami (28 zł), burger Jamesona z ozorami wołowymi, cheddarem, papryczką jalapeno, ogórkiem, czerwoną cebulą i cebulowymi krążkami, pieczarkami i sosem jameson BBQ (25 zł).
PATRYK OGORZAŁEK
PATRYK OGORZAŁEK
Wszystkie komentarze